Betaalmogelijkheden

Bij Luxeposters.nl heb je de keuze uit de volgende betaalmethoden

Indien jede bestelling niet kan betalen met de andere betaalmethoden, dan kan je het bedrag ook overmaken naar ons bankrekeningnummer: NL12 KNAB 0259 4421 94 t.n.v. Eleven55 Webshop. BIC-code: KNABNL2H .
Wanneer je voor deze betaalmethode kiest graag een e-mail sturen naar: support@luxeposters.nl

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat jij je daarvoor hoeft aan te melden.

Net als VISA maakt Mastercard sinds 2010 gebruik van 3-D Secure technologie. Onder de naam ‘MasterCard® SecureCode™’ heeft MasterCard haar 3-D Secure programma geïntroduceerd. Dit programma maakt het betalen op internet een stuk veiliger

Maestro, de debetkaart van Mastercard, maakt eveneens gebruik van 3-D secure technologie. Onder de naam ‘MasterCard® SecureCode™’ heeft MasterCard haar 3-D Secure programma geïntroduceerd. Dit programma maakt het betalen op internet een stuk veiliger.

Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord.

Klarna voert voor luxeposters.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat jeeen digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kan bij luxeposters.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als je voor de eerste keer betaalt via Klarna. Ben je al bekend bij Klarna, dan kan je betalen tot een bedrag van €250
Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
Je kan bij vragen altijd contact met Klarna opnemen.

Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
Met Bancontact/Mister Cash kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat jij je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd. De betaaloptie is dan ook alleen voor de Duitse consument.

SOFORTbanking is een innovatieve directe betaalmethode met TÜV-certificaat en TÜV gekeurde transactieveiligheid. SOFORTbanking is door Payment Network AG ontwikkeld.

 SOFORTbanking behoort tot de veiligste betaalmethodes op het internet. SOFORTbanking biedt met de veilige online banking systemen (PIN/TAN) de hoogst mogelijke veiligheid tegen data- en identiteitsdiefstal. Deze betaaloptie is te gebruiken voor consumenten uit Nederland, België en Duitsland.

VPAY is een betaalmethode van het Europees betaalkaart netwerk van Visa Europe. Bij veel winkels in heel Europa kan je inmiddels met VPAY betalen. VPAY maakt gebruik van de nieuwste chip- en pintechnologie en is dan ook zeer veilig.

Wereldwijd is Visa de nummer 1 in creditcards. Sinds 2010 maakt Visa gebruik van 3-D Secure technologie. Dit programma maakt het betalen op internet met Visa een stuk veiliger.

Niet alleen kun je betalen met je iPhone of Apple Watch, ook op een webshop of in een app is het mogelijk om Apple Pay te gebruiken. Nadat je jouw betaalkaart hebt toegevoegd aan de Wallet app op je iPhone, iPad, Apple Watch of Mac is het mogelijk om te betalen met ApplePay.

De waardering van luxeposters.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.
X